Healing i Sölvesborg

Nu är jag uppe med tuppen idag igen och jag önskar alla härliga och fantastiska människor som kommer in till bloggen en riktigt fin morgon, och att ni får en underbar dag. Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Jag har infört en ny tradition i mitt liv, nämligen healing. Jag måste få berätta för er om att min nattsömn har blivit väldigt, väldigt bra sedan jag började med att gå till ett ställe som heter Sangi Inre/Yttre Balans för att få healing i Sölvesborg där jag för övrigt bor.  

Det är så härligt att starta dagen och känna att jag redan är så full av energi. När jag lägger mig på kvällen så hinner jag bara lägga huvudet på kudden och så somnar jag och sover gott under hela natten. Tänk att det här är möjligt! Det kunde jag aldrig tro var möjligt men så provade jag healing. Det här med att unna mig healing har jag tänkt att fortsätta med, för det finns så många fördelar med det här. Jag blir riktigt avspänd och mjuk i både kropp och själ, värken som tidigare var kronisk har jag bara någon enstaka gång nu för tiden. Denna värkreducerande och avslappnande healing ger som ringar på vattnet så många andra fördelar i mitt liv, som det här med den goda nattsömnen till exempel. Det här mina kära läsare är någonting som jag tror att många av er också skulle må väldigt bra av att få. Jag är så nöjd med Sangi Inre/Yttre Balans och denna fantastiska healing i Sölvesborg som man kan få och som dessutom är prisvärd. Om du som läser känner dig intresserad av att prova på det här med healing i Sölvesborg, rekommenderar jag dig varmt att boka tid till Sangi Inre/Yttre Balans.