Ett företag som hjälper till med trädgårdsarbeten i Helsingborg

Hej och välkomna till Sverige-bloggen där jag mest skriver om högtider och traditioner, men idag blir det en lite annorlunda inriktning på bloggen! Äntligen är sommaren här, och som jag har längtat! Jag ska i det här inlägget tala med er om ett företag som heter Lejonassist. Det här företaget har hjälpt mig med mina trädgårdsarbeten i Helsingborg några gånger förra sommaren, och i år ska jag anlita dem igen!  

 

Jag har bott i mitt underbara hus i över 30 år, och nu när jag är en bit över 70 har jag insett att jag inte orkar att sköta om min trädgård på samma sätt som förr. För mig är det viktigt att ha en välskött trädgård. Jag skulle inte stå ut med att se en trädgård som är i oordning. Därför är jag så glad över att det här företaget har kunnat hjälpa mig med min trädgårdsskötsel här i Helsingborg. Jag stöter på en del andra pensionärer, och jag brukar då tala om för dem att den här möjligheten till att få hjälp med sin trädgårdsskötsel i Helsingborg finns. Vi ålderspensionärer som fortfarande bor kvar i våra villor, är alldeles för pigga och friska för att ännu flytta in på något ålderdomshem, men samtidigt så är vi inte lika starka i kroppen som förr. Därför är det så bra att den här hjälpen finns. Hemtjänsten hjälper förstås bara till med grundläggande behov, och dit hör definitivt inte trädgårdsskötsel! Det underlättar verkligen för oss pensionärer, men givetvis alla andra också, att det här företaget har möjlighet att hjälpa till. Jag ville väl bara tala om för er läsare att den här möjligheten till att få hjälp med sin trädgårdsskötsel i Helsingborg finns. Till en rimlig kostnad kan man få hjälp med det mesta som rör trädgårdens skötsel om man anlitar Lejonassist.